Programul de sărbători al băncilor

287
Majoritatea băncilor constănțene vor fi închise luni 5 aprilie, programul normal cu publicul urmând să se reia de marți. Unitățile bancare vor alimenta cu cash bancomatele și vor continua să ofere servicii de internet banking și asistență telefonică.

r Banca Comercială Română (BCR) a anunțat că unitățile de retail din teritoriu, inclusiv cele din mall-uri și centre de afaceri, nu vor avea program cu publicul în zilele de 3, 4 și 5 aprilie.
Banca a asigurat că va alimenta cu cash bancomatele și automatele de schimb valutar și că serviciul Asistență Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24.
Clienții BCR vor putea suna în continuare la serviciul InfoBCR, între orele 8 și 22 și vor putea folosi serviciul de internet banking.
Și serviciul de tranzacții mobile good.bee va fi funcțional non-stop, permițându-le clienților să reîncarce cartele de mobil, să plătească facturi și să transfere bani în orice cont din România.

r Și Raiffeisen Bank va avea același program în perioada sărbătorilor de Paște. "Vineri lucrăm conform programului normal. Unitățile vor fi închise apoi sâmbătă, duminică și luni", a precizat un consultant al băncii.

r Și ING Bank are liber în zilele de 3, 4 și 5 aprilie. Bancomatele și serviciul de internet banking vor rămâne funcționale.

r La Alpha Bank, programul cu publicul va fi întrerupt doar luni 5 aprilie, urmând să revină la normal de marți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5405 secunde