Proiect de modernizare a birourilor vamale de frontieră, la granița România – Moldova

143
Proiect de modernizare a birourilor vamale de frontieră, la granița România – Moldova - proiectdemodernizareabirourilorv-1677610320.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Chișinău, delegația Autorității Vamale Române, condusă de președintele Bogdan-Lari Mihei, a participat la ședința comitetului de coordonare a proiectului „Reabilitarea și modernizarea birourilor vamale de frontieră de pe granița România - Moldova, respectiv birourile vamale Albița-Leușeni, Sculeni-Sculeni și Giurgiulești-Giurgiulești".

Acesta este unul dintre proiectele de investiții de importanță strategică pentru dezvoltarea zonei de frontieră între statele partenere. Implementat de Autoritatea Vamală Română, în parteneriat cu Serviciul Vamal al Republicii Moldova, proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, prin Instrumentul European de Vecinătate.

În cadrul întâlnirii de la Chișinău, părțile au prezentat progresele înregistrate în cadrul proiectului și au agreat etapele următoare pentru finalizarea lui.

„Reabilitarea și modernizarea birourilor vamale de frontieră de pe granița România - Moldova vor juca un rol important în fluidizarea traficului la frontiera dintre țara noastră și Republica Moldova și în îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru lucrătorii vamali implicați în activitățile de control. Mă bucur foarte mult să văd încă o dată deschiderea partenerilor noștri și buna cooperare a celor două administrații vamale”, a declarat Bogdan-Lari Mihei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0649 secunde