Proiect transfrontalier pentru creșterea calității turismului

169
Proiect transfrontalier pentru creșterea calității turismului - proiecttransfrontalier-1442944054.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în calitate de unic partener din partea României, implementează proiectul "Alianța competențelor responsabile pentru managementul sustenabil al hotelurilor și restaurantelor mici/ RESPONS", finanțat de Uniunea Europeană, prin Programul Leonardo da Vinci - Lifelong Learning Programme.

Perioada de implementare a proiectului este de doi ani, între 1 noiembrie 2013 și 31 octombrie 2015. Leaderul de proiect este Camera de Comerț și Industrie Dobrich, iar Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța este partenerul din România. Participă, de asemenea, parteneri din: Bulgaria, Franța, Germania, Italia, Polonia și Spania.

Alianța Competențelor Responsabile este un răspuns la provocările din sectorul HORECA, referitoare la cererea turiștilor privind creșterea calității, atractivității și varietății serviciilor turistice, urmărindu-se stabilirea echilibrului între dezvoltarea autonomă a destinațiilor, protecția mediului și dezvoltarea unei activități economice competitive precum și furnizarea unor servicii sigure și de înaltă calitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 1,53 bani
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Economie : Francul elvețian a câștigat 1,25 bani
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 3,59 bani
Pagina a fost generata in 1.3673 secunde