Pulsul economiei

124
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1508863445.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 21 octombrie 2017, șase echipe de inspectori antifraudă au verificat 19 contribuabili. La 18 dintre ei au fost identificate abateri de la legislația în vigoare, care au fost sancționate cu amenzi în cuantum de 330.500 lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 1.300 de lei și numerar în sumă de 27.628 de lei și 500 de dolari.

x x x

În perioada 25 - 29 octombrie 2017, la complexul expozițional ROMEXPO, din capitală, va avea loc cea de-a XXII-a ediție a Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei - INDAGRA 2017.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va fi prezentă la eveniment pentru a prezenta materiale de informare cu privire la schemele și măsurile de plată din fonduri europene și de la bugetul național.

Joi, 26 octombrie 2017, APIA va susține prezentarea "Plățile pe suprafață din măsurile 8.1 și 15.1 din PNDR", în cadrul conferinței organizate de Autoritatea de Management PNDR. Târgului internațional INDAGRA este cel mai mare și important eveniment agricol din România, fiind organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu camerele de comerț și industrie din România.

x x x

Ministrul transporturilor, Felix Stroe, a vizitat, ieri, șantierul autostrăzii Lugoj-Deva. El le-a cerut imperativ constructorilor să respecte termenele și calitatea lucrărilor.

"Am vrut să am o discuție cu toți constructorii de pe toate loturile autostrăzii pentru a vă spune tuturor că vă înțeleg provocările pe care le-ați întâmpinat in teren, dar eu voi avea toleranță "0" la întârzieri și la lucrări de proastă calitate", a declarat ministrul.

Felix Stroe le-a atras atenția antreprenorilor să nu aștepte să fie rugați pentru a face lucrările pentru care sunt plătiți. Antreprenorii trebuie să prezinte zilnic graficul de lucrări, iar reprezentanții CNAIR, care se ocupă de aceste proiecte, au primit sarcina să verifice respectarea graficelor asumate. Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR, Ștefan Ioniță, să meargă cât mai des pe șantiere și să monitorizeze evoluția lucrărilor importante.

Stroe a declarat că anul viitor vor fi dați în exploatare cel puțin 150 de kilometri de autostradă, întrucât barierele birocratice au fost înlăturate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Octombrie 2017
Stire din Economie : Explozie pe o barjă, cu două victime
Miercuri, 25 Octombrie 2017
Stire din Economie : Dolarul a cedat 0,08% în favoarea leului
Miercuri, 25 Octombrie 2017
Stire din Economie : Francul e mai slab cu 3,34 bani
Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Economie : Euro pierde 0,02% în lupta cu leul
Pagina a fost generata in 0.8634 secunde