Cererile pentru abonamentele gratuite pe RATC, ridicate și depuse la ghișeele SPIT

237
1
Cererile pentru abonamentele gratuite pe RATC, ridicate și depuse la ghișeele SPIT - spit9-1508863196.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care beneficiază de abonamente gratuite la transportul în comun pot solicita cererile de la ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța și nu mai este nevoie să meargă până la primărie. 


"Între 24 octombrie și 20 noiembrie, beneficiarii Hotărârii Consiliului Local nr. 302/2017 pot obține de la ghișeele instituției cereri privind eliberarea permiselor gratuite de călătorie RATC valabile pentru anul 2018. De asemenea, cererile completate și documentele aferente se pot depune tot la ghișeele SPIT", precizează directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 


Conform hotărârii autorităților locale, beneficiază de abonamente gratuite la Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța pensionarii cu pensii de până la 1.450 de lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri și persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri. 


Comentează știrea

Doamna
27 octombrie 2017
cu coasa

Deci pentru persoanele peste 70 de ani, buletinul de Constanta este absolut suficient. De ce mai este nevoie de abonament (gratuit) ? Ca sa nu cumva sa circule cu autobuzul si dupa ce au dat colțul ?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Stire din Social : Biletele RATC  pot fi cumpărate  și cu cardul
Pagina a fost generata in 1.956 secunde