Pulsul economiei

166
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1522344838.jpg

Articole de la același autor

Președintele României a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind reglementarea telemuncii. Actul normativ instituie regulile ce trebuie respectate de firmele care au angajați ce lucrează acasă sau în alt loc, la distanță de locul de muncă, cum ar putea fi, de exemplu, programatorii sau IT-iști.
★ ★ ★
Toți senatorii PSD din comisia economică au lipsit joi, 29 martie 2018, de la ședința la care fusese invitat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, Acesta s-a prezentat însoțit de toți membrii consiliului de administrație. Isărescu a discutat doar cu trei senatori din 11, respectiv reprezentanții PNL și PMP.
★ ★ ★
Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a declarat, joi, 29 martie 2018, la conferința de presă susținută la Cluj-Napoca, că România poate să devină un hub regional pentru industria de apărare și să furnizeze capabilități militare pentru țări din zonă. El a mai precizat că există o inițiativă legislativă pentru trecerea în subordinea MApN a companiilor din industria de apărare aflate sub coordonarea Ministerului Economiei.
★ ★ ★
Premierul Viorica Dăncilă și-a trimis Corpul de Control la Nucle-arelectrica. Măsura a fost luată după ce la Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă s-au înregistrat defecțiuni în lanț. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Economie : Leul a îngenuncheat toate valutele
Sâmbătă, 24 Martie 2018
Stire din Economie : Leul mușcă din toate valutele
Pagina a fost generata in 0.4529 secunde