Rabla 2014 - cum poți ceda prima de casare

457
1
Rabla 2014 - cum poți ceda prima de casare - rabla2014cumpoticedaprimadecasar-1394209512.jpg

Articole de la același autor

Așa după cum s-a anunțat, pentru prima dată tichetele din cadrul Programului "Rabla" nu vor mai fi acordate fizic beneficiarilor. 
Totuși, la fel ca și în anii precedenți, se va putea ceda dreptul de beneficiu asupra primei de casare. Cedarea se face însă numai în favoarea unei persoane fizice care și-a exprimat "în mod neechivoc", așa după cum se arată în Ordinul pentru Ghidul de finanțare a programului, intenția de a achiziționa în nume propriu un autovehicul nou de la producătorul validat, și are caracter irevocabil.
Cedarea dreptului de beneficiu asupra primei de casare se realizează prin: efectuarea de către producătorul validat, în Nota de înscriere, a mențiunilor privind cedarea; introducerea în aplicația PSIPAN, de către producătorul validat, a datelor de identificare ale persoanei în favoarea căreia a fost cedat dreptul de beneficiu asupra primei de casare (nume și prenume, cod numeric personal, localitatea și județul de domiciliu și numărul de telefon al beneficiarului).
De cealaltă parte, persoana fizică în favoarea căreia este cedat dreptul de beneficiu asupra primei de casare trebuie să se prezinte la producătorul validat în vederea primirii notei de înscriere cu actul care îi atestă identitatea și domiciliul sau reședința în România (eliberat de către autoritățile române, în termen de valabilitate, în original și în copie) și certificatul de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale și alte venituri ale bugetului local, inclusiv amenzi, eliberat de către autoritatea publică locală în a cărei rază teritorială își are domiciliul sau reședința, în termen de valabilitate la data prezentării, în original; din acesta trebuie să rezulte lipsa obligațiilor de plată la bugetul local. 


Comentează știrea

Iulian
18 martie 2014
Imbunatatire(?!)

Transferul Remat-dealer a fost solutia care a fost gasita, pentru a redice acuzatiile de trafic de influenta, pentru a obtine prima de casare, ceea ce a constituit, de la demararea acestui proiect, una dintre principalele nemultumiri. Se considera ca aceasta este una dintre imbunatatirile pe care autoritatile le-au adus acestui program, afectat de uzura, dar la care nu s-a renuntat, desi era evident ca randamentul acestuia nu este unul satisfacator. http://www.romaniatv.net/consultarea-publica-privind-derularea-programului-rabla-2014-s-a-finalizat_132420.html

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Economie : 2014, ultimul an pentru "Rabla"?
Pagina a fost generata in 0.4065 secunde