Ramona Mănescu, la CONSTANȚA: Privatizarea CFR Marfă va eșua dacă nu se plătește la termenul de luni

231
Ramona Mănescu, la CONSTANȚA: Privatizarea CFR Marfă va eșua dacă nu se plătește la termenul de luni - ramonamnescu1-1381559745.jpg

Articole recomandate

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a precizat, vineri, la Constanța, că privatizarea CFR Marfă va eșua dacă omul de afaceri Gruia Stoica nu va plăti, luni, la termenul stabilit, diferența de 170 de milioane de euro.


Ramona Mănescu a precizat că va aștepta până la termenul menționat ca firma omului de afaceri amintit — GFR — să achite acțiunile pe care le-a adjudecat de la CFR Marfă.


'Termenul de plată a diferenței de 170 de milioane de euro, de către GFR, nu mai poate fi extins peste ziua de luni. Cu alte cuvinte privatizarea eșuează dacă nu se respectă termenul de plată din contract și procedura de privatizare se va relua' — a declarat Mănescu.


În același timp, ministrul Transporturilor a respins afirmațiile făcute de patronul GFR, Gruia Stoica, vineri, potrivit cărora termenul de plată final, stabilit pentru luni 14 octombrie, nu ar putea fi respectat pentru că nici Ministerul Transporturilor nu și-ar fi respectat obligațiile din contractul de privatizare.


'Ministerul Transporturilor și-a respectat toate obligațiile, așa cum și domnul Gruia Stoica, sunt convinsă că și-a respectat toate obligațiile. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, deocamdată', a mai spus Ramona Mănescu, potrivit Agerpres.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.403 secunde