Video Reclama la Eugenia, interzisă pe TV pentru că transmite un mesaj cu tentă sexuală VIDEO

868
Reclama la Eugenia, interzisă pe TV pentru că transmite un mesaj cu tentă sexuală VIDEO - eugenia70434900-1322643480.jpg

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să interzică difuzarea pe posturile de televiziune a spotului publicitar pentru produsul Eugenia. Motivul: în reclamă apar doi copii prezentați în situații cu tentă sexuală, nepotrivite pentru vârsta lor, informează Mediafax.


De asemenea, CNA a interzis și reclama la Volkswagen Crafter, care dezinformează publicul.
Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a analizat, în ședința de marți, mai multe spoturi publicitare, pentru care a primit reclamații, dar și puncte de vedere de la Consiliul Român pentru Publicitate (RAC).

Spotul pentru promovarea Eugenia nu mai este difuzat pe posturile TV, dar CNA a luat o decizie de intrare în legalitate, pentru a preveni orice difuzare ulterioară a clipului în forma sancționată. Somația a fost aplicată în baza articolului 9, alineatul 1 din Codul audiovizualului, potrivit căruia "Este interzisă difuzarea de programe al căror scop principal este exploatarea aspectului fizic al minorului sau expunerea acestuia în ipostaze nepotrivite vârstei".

Consiliul a primit mai multe sesizări de la telespectatori, potrivit cărora clipul respectiv prezintă fetița într-o situație nepotrivită vârstei sale, fardată și având un comportament cu tentă sexuală. Spotul a fost realizat de agenția Candiso Advertising, care a anunțat deja că spotul a fost refăcut în conformitate cu dispozițiile Comitetului Etic al RAC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Tu cu cine alegi să-ți vinzi casa?
Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Curs BNR: 3,2429 lei/dolar
Pagina a fost generata in 1.5577 secunde