Reduceri de dobânzi la credite pentru agricultorii

143
Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, lansează campania Sfertul Agricol adresată clienților și investitorilor în agricultură. Până la finalul lunii ianuarie a anului viitor, toți fermierii care vor accesa unul dintre cele trei produse promovate în cadrul acestei campanii, respectiv Linia de credit Recolta, Creditul Umbrela Agricolă și Creditul Agricol de Primăvară vor beneficia de o reducere de un sfert (25%) din marja de dobândă, pentru ultimul sfert din perioada de creditare. 

"Intesa Sanpaolo Bank își adaptează constant portofoliul de produse și servicii la noile realități ale pieței, poziționându-se ca un adevărat partener al agricultorilor și unul dintre cei mai dinamici jucători pe acest segment. Ca o dovadă în acest sens, o pondere semnificativă din noile împrumuturi acordate în primele opt luni ale anului în curs pentru sectorul IMM și micii întreprinzători au avut ca destinație agricultura", a declarat Stefano Burani, vicepreședinte (Chief Business Officer) în cadrul Intesa Sanpaolo Bank.

Banca oferă în prezent 12 soluții de finanțare dedicate agriculturii și are în portofoliu o gamă completă de produse și servicii complementare pentru suportul clienților ce activează în acest domeniu. De asemenea, Intesa Sanpaolo Bank are acorduri de colaborare cu principalii actori și organizații implicate activ în acest sector - Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii ( FNGCIMM) etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1515 secunde