Relansarea economiei românești, pusă în discuție la Constanța

415
1
Relansarea economiei românești, pusă în discuție la Constanța - relansareaeconomieiromanestidezi-1401124197.jpg

Articole de la același autor

Asociația Strategia Dezvoltării României, Regiunea Dobrogea organizează, mâine, între orele 11,00 - 16,00, în Aula Mare a Universității "Andrei Șaguna" din Constanța, o întâlnire publică intitulată sugestiv "Interesul național în context european".

Invitați speciali vor fi prof. univ. dr. ing. Nicolae Drăgulănescu, președintele Fundației Române pentru Promovarea Calității (instituție promotoare a profesionalismului și a excelenței în economie, afaceri și educație), și ing. Septimiu Seiceanu, director fondator al Petromar Constanța (participant la negocierile româno-americane de achiziționare a tehnologiilor de execuție a platformelor marine).

Printre subiectele puse în discuție: relansarea economiei românești, prin implicarea administrației și a societății, transformarea cluburilor de fotbal în societăți pe acțiuni, prin transferul stadioanelor către administrațiile locale, dar și transferul parțial al acțiunilor portului Constanța, de la Ministerul Transporturilor, la Primăria Constanța.

"Întâlnirile noastre, deschise persoanelor implicate social și dedicate interesului public, vor avea loc de două ori pe an, în ultima sâmbătă din luna noiembrie și în ultima sâmbătă din luna mai", a precizat ing. Dezideriu Odet Dudaș, președintele asociației. 

Comentează știrea

MMM
27 mai 2014
Articol de pus la ..."Fun"...

Bai , sunteti nebuni ?!? Asta-i un idiot pe care nevasata-sa (Camelia Dudas) , care-i sefa de serviciu in primarie , l-a angajat si pe el sef la Politia aia de prosti fara carte (comunitara). Daca si asta a ajuns sa dea lectii , auzi despre "Strategia Dezvoltării României..." si chiar sa fie presedintele acestei organizatii , inseamna ca ne meritam cu brio soarta !!! Stai bai idiotule in banca ta si vezi mai bine cine-ti face fericita nevasta dupa programul de la primarie (cred ca numai tu nu stii de "prietenul" ei cel...dotat) !!! Hai sictir de nereusit in viata , in toate domeniile !!!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Economie : Euro coboară sub 4,4 lei
Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Economie : Cresc economiile  din bănci
Pagina a fost generata in 1.3705 secunde