A vrut să-și pună capăt zilelor

312
A vrut să-și pună capăt zilelor - avrutsasipunacapatzilelor-1401124194.jpg

Articole de la același autor

 Un bărbat în vârstă de 46 de ani a vrut să-și pună capăt zilelor duminică seară, într-un loc recunoscut pentru astfel de gesturi dramatice. 


În jurul orei 20.25, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare și Navale Medgidia au fost sesizați prin 112 că o persoană s-ar fi aruncat de pe podul rutier din municipiu, în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră. 


Polițiștii și pompierii din ca- drul Detașamentului de Pompieri Medgidia au ajuns imediat la fața locului, unde au găsit, lângă malul stâng al cana-lului, trei bărbați, doi din municipiul Medgidia. Cei din urmă au sărit în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră pentru a-l salva pe cel de-al treilea de la înec. 


În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul de 46 de ani, Constantin D., este din localitatea Agigea. Cum nu avea alte urme de violență pe corp, varianta unei tentative de sinucidere este cea luată în calcul. 


Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia pentru îngrijiri medicale în stare de conștiență. Bărbatul a fost adus, apoi, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale de specialitate suplimentare. 


Cercetările sunt continuate de către oamenii legii, pentru a se stabili ce l-a împins pe bărbat la un asemenea gest. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2543 secunde