Reuniunea anuală a Ligii Navale Române

213
Reuniunea anuală a Ligii Navale Române - reuniuneaanualaaligiinavaleroman-1562361817.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 6 ianuarie 2019, începând cu ora 10.00, la Muzeul Național al Marinei Române, se desfășoară adunarea generală a Ligii Navale Române. Punctul principal de pe ordinea de zi a reuniunii este prezentarea raportului de activitate pe anul 2018. 
Liga Navală Română este o organizație neguvernamentală înființată în februarie 1928, care și-a asumat misiunea de a fi "forumul de exprimare al celor care iubesc marea și Dunărea", "vector de promovare a valorilor și tradițiilor Marinei Române" și "promotor al culturii marinărești". Printre preocupările sale se numără: "orientarea profesională marinărească a tinerilor și susținerea ocupațiilor conexate mării și fluviului. Ea urmărește realizarea în societatea noastră a unei stări de spirit, a unor atitudini și mentalități favorabile marinei, construcțiilor navale, porturilor, învățământului de marină".


Liga Navală Română are 10 filiale în porturile de la Mare și Dunăre (cea mai puternică fiind cea din Constanța), cu un număr total de 367 de membri, și editează revista "Marea Noastră". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3347 secunde