România va continua exportul de animale vii în Emiratele Arabe Unite

263
România va continua exportul de animale vii în Emiratele Arabe Unite - romaniavacontinuaexportul1-1615572713.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), Adrian Oros, l-a primit de curând, la sediul MADR pe Excelenţa Sa, Dr. Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Discuţia s-a axat pe continuarea bunelor relaţii dintre cele două ţări, „subliniind că MADR susține și facilitează contactul direct dintre asociațiile din domeniul agricol din România și parteneri din EAU cu scopul de a identifica modalități de cooperare destinate dezvoltării sectorului agricol”, se precizează în comunicatul MADR.

Ministrul Adrian Oros a explicat că ţara noastră îşi doreşte continuarea exporturilor de animale vii, cu respectarea tuturor normelor de bunăstare animală.

El a mai spus că România este interesată de posibilitatea exportului de carcasă ovină/bovină. La rândul său, ambasadorul a precizat că există cerere în EAU pentru carne din România, aceasta fiind renumită pentru calitatea sa foarte bună. La finalul întâlnirii, ministrul Adrian Oros și Ambasadorul EAU au concluzionat că participarea companiilor din România la expoziții în domeniul agriculturii și industriei alimentare reprezintă o oportunitate pentru a cunoaște și a se adapta la cerințele pieței din Emiratele Arabe Unite, dar și pentru statele din regiunea Golfului.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4231 secunde