Românii au cumpărat cu 20% mai multe vacanțe pentru Paște și 1 Mai. Iată destinațiile preferate

60
Românii au cumpărat cu 20% mai multe vacanțe pentru Paște și 1 Mai. Iată destinațiile preferate - romaniiaucumparat-1398680521.jpg

Articole de la același autor

Numărul românilor care și-au cumpărat un sejur de Paște și 1 Mai anul acesta este cu 20% mai mare decât cel înregistrat în 2013, au anunțat, astăzi, reprezentanții ANAT. Preferințele pentru vacanța de 1 Mai sunt similare celor de Paște, cu mențiunea că sunt așteptați mai mulți turiști pe litoralul românesc, fiind tradiție petrecerea zilei de 1 Mai la mare.


"Cu excepția litoralului, printre cele mai căutate destinații pentru aceste două evenimente se numără Delta Dunării și stațiunile Băile Felix, Geoagiu Băi, Sovata, Băile Govora, Băile 1 Mai, Predeal, Băile Herculane și Bran", se arată în analiza ANAT.


De asemenea, mai spun reprezentanții ANAT, în primul trimestru al lui 2014 față de aceeași perioadă a anului 2013 pe produsele turistice interne se mai observă o creștere de 5% pe rezervările early booking,  50% pe programul "Săptămâna de refacere" și 100% pe programul "Zile gratuite de vacanță".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4693 secunde