Romgaz se pregătește de privatizare

426
1

Articole de la același autor

Ieri, a fost semnat contractul de intermediere cu sindicatul constituit din Erste Group Bank AG, Banca Comercială Română, Goldman Sachs International, Raiffeisen Capital & Investment. Acesta va intermedia oferta publică secundară inițială de vânzare a pachetului de acțiuni emise de SNGN Romgaz SA, reprezentând 15% din capitalul social existent al societății. Oferta e derulată de Ministerul Economiei, prin Oficiul Participațiilor Statului și Privatizării în Industrie, pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București.

În perioada imediat următoare vor fi demarate serviciile financiare și de consultanță necesare pregătirii, derulării și închiderii cu succes a ofertei.

În urmă cu o săptămână, Comisia Națională a Valorilor Mobiliare a aprobat prospectul final al ofertei publice secundare de vânzare a acțiunilor deținute de statul român la "Transelectrica" SA.

Obiectul ofertei îl reprezintă 10.995.472 acțiuni (15% din total). Subscrierea se derulează în perioada 14 - 27.03.2012.

Oferta se realizează printr-un sindi-cat de intermediere format din Banca Comercială Română SA, în calitate de manager al sindicatului, SSIF In-tercapital Invest SA și SSIF SWISS Capital SA, în calitate de membri. 

Comentează știrea

sacrificat
20 martie 2012
FMI

nici macar nu suntem in stare sa pastram ce s-a facut in adevarata "epoca de aur",sa dam tot asasinilor economici ca apoi noi si copii nostri sa fim sclavii lor .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9089 secunde