Să-nceapă distracția! Doamnele au comandat muzica, striperii și meniul pentru 8 Martie

812
4
Să-nceapă distracția! Doamnele au comandat muzica, striperii  și meniul pentru 8 Martie - saceapadistractia3-1488819634.jpg

Articole de la același autor

r În numeroase restaurante de pe litoral, toate locurile au fost rezervate la petrecerea de Ziua Internațională a Femeii

Din zori și până în crucea nopții, toate afacerile începutului de martie se învârt în jurul Femeii. Armate de croitori, cosmeticiene și hair stiliști se străduiesc pentru look-ul ei. Patronii o premiază și, de ziua ei, îi dau liber de la muncă. Comerțul îi stă la picioare cu cadouri și flori, iar restaurantele îi întind mese. Industria divertismentului se dă peste cap să o distreze, iar rețelele de telefonie și Internetul să-i trimită mesaje cu urări. Chiar și limuzina Ei are parte de atenția specială a service-urilor și spălătoriilor auto.

Restaurantele din Constanța au pus totul pe altarul Femeii: inițiativă, imaginație, efort, resurse. Pentru ea au conceput meniuri speciale, au adus orchestre, soliști, comici și striperi.

v v v

La restaurantul "Delfinul" din Constanța, Ziua Femeii va fi sărbătorită cu… casa închisă. "Toate cele 294 de locuri au fost rezervate de mult timp", mă înștiințează directorul economic Georgeta Bileca. La prețul de numai 90 de lei, meniul bogat și variat, incluzând, printre altele: ruladă de pasăre, ruladă de cașcaval și șuncă presată, corăbioare cu icre de știucă, floare de mușchi file afumat, muslitos, mușchi împănat "Delfinul", cordon bleu de pui, cartofi gratinați pe pat de ruccola, salate asortate, fursecuri, tortul casei, saleuri, alune. Băuturile sunt ser-vite în sistem free bar. Doamnele vor dansa pe ritmurile formației "Atlas" și vor admira evoluțiile trupei de striperi "Mistique Boys".

"Nu mai avem nici-un loc liber pentru petrecerea de 8 Martie. Toate cele 180 de locuri au fost rezervate", mă anunță Ionela Cocor, șefa de sală a restaurantului "Bacco" din Constanța. În acest local, doamnele și domnișoarele vor avea parte de un meniu bogat: aperitive variate, la felul principal, medalion din mușchi de porc cu sos Bordalaise și ciuperci, asezonat cu cartofi Duchesse, iar la desert, tort din ciocolată cu vișine. La toate acestea adăugați băuturile. În prețul de 100 de lei de persoană mai intră: muzica live și programul artistic cu surprize.

La Taverna Sârbului din Constanța, unde cântă formația "Antik", au fost rezervate toate locurile pentru sărbătoarea de 8 Martie.

Petrecerea de la restaurantul Grand Cuccina din Constanța va fi trăsnet. Doam-nele vor avea parte de un adevărat regal artistic și de divertisment, la care vor contribui: formația "Panoramic Group", trupa de striperi "Funky Boys", DJ Simion & Mc Ionuț, Starlin Belen cu show latino și cabina foto. Nu este de mirare că toate cele 260 de locuri au fost rezervate de multă vreme. Prețul tacâmului se ridică la 150 de lei de persoană, mă informează directoarea de hotel Liliana Țirică.

Întrucât unele doamne și domnișoare sunt nevoite să muncească de ziua lor, câteva restaurante, printre care și complexul Hanu Satului, le-au organizat petrecerea mai devreme, pe 4 martie.

"Sâmbătă, am avut localul plin - spune administratorul Valentin Manea. Toate cele 80 de locuri au fost ocupate. Meniul a costat 100 de lei de persoană. Acum, pentru 8 Martie avem destule locuri libere. Au fost rezervate doar 14 locuri. Prețul meniului este de numai 120 de lei de persoană."

Comentează știrea

Femeie
7 martie 2017
Nu generalizați!

Există si femei cărora le e greață de striptis masculin.

Un 8 Martie cu striperi
7 martie 2017
Un fel de Balul Operei din Viena

Un fel de bal dar pe intelesul constantenilor si in varianta mazaristo-neconformista. Abia acum inteleg de ce Mazare a avut asa de mult succes in Constanta.Bizant dupa Bizant.

Liviu Chilian
7 martie 2017
"Femela" Rromarlana...dezanimalizata, produsul kkpIUDAlismului sorosatanic

Rromarlancele sunt dezanimalizate. Nu le putem numi nici femele. Rromarlanii sunt dezumanizati. Dar, despre "femela" Rromarlana, ar fi un sacrilegiu sa spunem ca e dezumanizata, sau subumanizata. "Femela" Rromarlana nu e om. Nici măcar animal!! Femela animală își iubește puiul! Femela animală nu cunoaște...avortul. Dar, pen'ca trebuie s'o caracterizam intr'un fel, sa forțam limba romană spunând ca "femela" Rromarlana e dezanimalizata! In sensul ca nici măcar animal nu e!! Ci un mutant grotesc. Ca sa înțelegeți, gândiți la...emblema "femelei" Rromarlane: Ciocănitoarea Woodry, "zânele" .urve Satandreea Sarin si Mia'ela Tziganu(Radulevski) si karatista Olkutza Basikevski, ultima pe lista, ultramediatizata recent. Văd ca Titzov Kklin, propagandistul-coMuist îmbătrânit in rele, exersează "umorul". Kklin si "umorul", femela Rromarlana si...decenta cu ocazia unei sărbători ce a fost sfânta cândva! Huuooo!

Liviu Burebista
7 martie 2017
Bafomet

Cum a ajuns ceva nobil sa se transforme in reprezentatie de striperi. Haide-ti sa ne prostituam cu toti , pentru ca este la moda.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.759 secunde