Săptămâna de afaceri

288
// 25 februarie – 1 martie: Are loc în stațiunea Mamaia a 43-a ediție a TINIMTEX, târgul național de îmbrăcăminte – încălțăminte. Locațiile sunt următoarele: Perla, Parc, Sirena și Select (confecții textile), Dacia (lenjerie de pat, mijloace de etalare și ambalare, decorațiuni interioare), Victora și Ovidiu (încălțăminte și marochinărie), Tenis Club Idu (confecții din piele și blană, încălțăminte și marochinărie), Aurora (confecții din piele și blană) și Cleopatra (tricotaje, confecții copii). Programul de vizitare este între orele 10 și 19 (25 – 28 februarie) și între orele 10 și 15 (1 martie).

// 26 – 27 februarie: Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, organizează cursul cu tema "Trainingul de comunicare în spațiul de vânzare", dedicat responsabililor marketing sau comunicare. Tariful de participare este de 220 euro/persoană, pentru firmele membre CCINA, respectiv 230 euro/persoană, pentru nemembri. Tarifele nu includ TVA.

// 18 – 19 martie: CCINA Constanța, în colaborare cu Centrul pentru Educație Economică și Dezvoltare (CEED) România, organizează programul de training "Management performant, leadership, comunicare eficientă în afaceri". Tariful este de 210 euro/persoană, pentru membrii camerei, și de 220 euro/persoană pentru restul participanților.
Cursul se adresează patronilor IMM-urilor, angajaților cu potențial de promovare, salariaților "boboci" și celor care intră în contact direct cu clienții.
Lectorul cursului va fi Mihaela Popescu, directorul CEED România, psiholog și doctor în economie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5557 secunde