Schemă românească de 358 de milioane euro pentru sprijinirea IMM-urilor

109
Schemă românească de 358 de milioane euro pentru sprijinirea IMM-urilor - schemaromaneascade358demilioanee-1635444775.jpg

Articole de la același autor

Comisia Europeană a aprobat o schemă românească în valoare de 358 de milioane de euro pentru susținerea întreprinderilor mici și mijlocii afectate de restricțiile din timpul pandemiei de coronavirus.

Ajutorul – care va fi acordat sub forma unor subvenții directe pentru investiții în activități productive – se ridică la maximum 1 milion de euro pe beneficiar.

Schema este destinată IMM-urilor care își desfășoară activitatea în sectoarele afectate în mod deosebit de pandemie, precum industria prelucrătoare, construcțiile, comerțul cu ridicata și cu amănuntul, repararea autovehiculelor și motocicletelor, transportul și depozitarea. Pentru a fi eligibile, societățile trebuie să fi fost înființate în România până la 31 decembrie 2018 și trebuie să fi înregistrat profituri din exploatare pe parcursul anului 2019. Se preconizează că schema va aduce beneficii unui număr de 4.000 de societăți. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.48 secunde