Se pregătește o nouă taxă la Podul de la Cernavodă

1309
5
Se pregătește o nouă taxă la Podul de la Cernavodă - podcernavoda-1375198719.jpg

Articole recomandate

Sistemul de taxare a autovehiculelor care circulă pe Podul Cernavodă trebuie regândit și implementat cel târziu până în primăvară, altfel vara viitoare trebuie ridicate din nou bariere pentru a se evita blocaje, i-a transmis premierul Victor Ponta ministrului delegat pentru infrastructură, Dan Șova.

La începutul ședinței Guvernului, Ponta a cerut informații referitoare la situația creată pe Autostrada București-Constanța, la punctul de taxare a trecerii pe Podul Cernavodă, arătând că Guvernul a eliminat obligativitatea plății taxei în week-end, pentru a evita producerea aglo-merației, dar cozile la punctul de taxare se formează din nou începând de luni.

Ministrul l-a informat pe premier că taxa de trecere a fost suspendată și în zilele de luni, până la ora 14.00, dar și în sărbătorile legale, moment în care șeful Guvernului a întrebat retoric când se mai plătește utilizarea podului.

"Și cât o să mai rămână taxa? De luni după-amiază până...", a exclamat primul-ministru.

El a cerut ca problema să fie rezolvată cât mai repede, astfel încât statul să poată încasa taxa de traversare a podului peste Dunăre, iar șoferii să poată circula pe autostradă în condiții normale.

"Vara asta trece așa, cu faptul că am scos taxa că se făceau cozile alea...Ne batem joc de oameni, avem autostradă, două ore București-Constanța și două ore stau la barieră. Vă rog frumos, împreună cu CNADNR să faceți un proiect pe care să-l implementăm în toamna asta, cel mai târziu în primăvară, ca să nu ne trezim vara viitoare că iarăși avem probleme și trebuie să ridicăm barierele", i-a spus Ponta lui Șova.

La finele lunii iunie, s-a decis că șoferii nu vor mai fi obligați să achite taxa pentru Autostrada București-Constanța, facilitate care va fi aplicată în week-end, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, pe durata verii din acest an, astfel încât să fie evitate cozile la stația de taxare.

Comentează știrea

just
31 iulie 2013
prostie ...

Faceti fratilor ca la turci , cu cartele automate . Oare cand o sa incepem sa mai si gandim ?

Ghidush
31 iulie 2013
Probleme,probleme....

Daca nu avem,de ce sa nu ne creem noi ceva probleme! Sunt multe posibilitatzi de a decogestiona aglomeratzia de la "portzile" Dunarii! Dar daca sunt "portzi" putem trece fara sa platim? E o mafie mare si sunt bani care intra in buzunarele celor de la Bucuresti si nu numai.Daca s-ar plati automat,ca si taxa de drum,s-ar mai putea umfla buzunarele? Sigur ca nu !!!

tomass
31 iulie 2013
taxa

Victoras daca pentru a gasi o solutie urgenta la flidizarea circulatiei, voua va trebuie cel putin 9 luni ce sa mai zic de planul vostru de guvenare ce cred ca il veti pune in practica in zece ani ,daca populatia nu va realiza pina atunci ce tepari a ales.

podul de la Fetesti
31 iulie 2013
fetestean

o simpla consultare a unei harti ar fi aratat ca podul respectiv este la Fetesti...la aproximativ 18 km de Cernavoda....

hermes replica handbags reviews
21 noiembrie 2013
hermes replica handbags reviews

hermes wallet fake real Stiri Economie : Se pregătește o nouă taxă la Podul de la Cernavodă | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes replica handbags reviews http://www.trailerspecialisten.dk/admin/images/hermes-replica-handbags-reviews.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5515 secunde