Seminarul "Noi reglementări referitoare la protecția datelor personale pentru mediul de afaceri. Regulamentul privind Protecția Generală a Datelor"

214

Articole recomandate

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în data de 12 decembrie 2017, "Ziua porților deschise 2017"


În cadrul acestui eveniment, vă invităm să participați la seminarul "Noi reglementări referitoare la protecția datelor personale pentru mediul de afaceri. Regulamentul privind Protecția Generală a Datelor", începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe C.C.I.N.A, b-dul Alexandru Lăpușneanu 185A, etaj II


Seminarul vă propune abordarea unei teme foarte actuale, cea a protecției datelor cu caracter personal, prevăzute în Regulamentul (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (RGPD), care va intra în vigoare din 25 mai 2018, în Europa și va produce produce schimbări importante în legislația din domeniu.  


Evenimentul se adresează companiilor, autorităților publice, institițiilor, ONG-urilor care procesează date cu caracter personal. 


Obiectivul principal al acestui seminar este să familiarizeze participanții într-un mod rapid și practic cu noile reglementări și cerințe în materie de protecția datelor și să gestioneze cu succes riscurile asociate protecției datelor cu caracter personal și ne dorim să fie interactiv. 


Vor fi abordate următoarele aspecte: Pentru cine este important Regulamentul General privind Protecția Datelor și de ce; Ce trebuie să facă operatorii economici, ce pot să facă avocații și cum; Probleme juridice pe care le ridică noua reglementare. Va exista și o sesiune de întrebări și răspunsuri.  


Temele vor fi prezentate și susținute de către avocat Andrei Săvescu, Manging Partner Săvescu & Asociații, președinte Societatea de Științe Juridice


Participarea este gratuită prin confirmarea participării până în data de 10 decembrie 2017, la e-mail: [email protected] sau fax: 0241/619.454


Informații suplimentare: Centrul Enterprise Europe Network Constanța, telefon: 0241/550.960, e-mail: [email protected], persoană de contact Corina Ürmösi.  


Ne-am bucura să avem cât mai mulți participanți la acest eveniment, pentru a cunoaște mai bine și serviciile oferite de centrul nostru mediul de afaceri local pentru dezvoltare, inovare și adoptarea unor măsuri de eficientizare a resurselor, urmărind creșterea competitivitătii și internaționalizarea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0478 secunde