EXERCIȚIU DE ALARMARE A POPULAȚIEI

ATAC AERIAN LA CONSTANȚA / SUNĂ ALARMELE ÎN TOT ORAȘUL!

4105
6
ATAC AERIAN LA CONSTANȚA / SUNĂ ALARMELE ÎN TOT ORAȘUL! - sirenaalarmare-1512481098.jpg

Articole de la același autor

Mâine, între orele 10.00 și 11.00, Primăria municipiului Constanța face un nou exercițiu de alarmare a populației în cazul unui atac aerian.


"Scopul exercițiului constă în testarea și verificarea sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare a populației. Subliniem faptul că este doar un exercițiu și rugăm constănțenii să nu intre în panică!", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 


Semnalul "alarmă aeriană" este compus din 15 sunete, a câte patru secunde fiecare, cu pauză de patru secunde între ele. 
Încetarea exercițiului nu va fi marcată prin transmiterea semnalului acustic "încetarea alarmei", compus dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate, cu durata a două minute.


Comentează știrea

zoro
5 decembrie 2017
titlu de 2 lei

Sa ne fereasca Dumnezeu !

Catalin
5 decembrie 2017
jurnalistii lu' peste

As dori sa stiu daca redactorul sef de la Cuget Liber stie ce articole jalnice scriu jurnalistii angajati ? Cu astfel de titluri va faceti de tot rasul. Ba mai mult ar trebui sa fiti sanctionati pentru ca induceti oamenii in panica. RUSINE !

Anca
5 decembrie 2017
Este

Este cunoscut faptul ca in prima zi de miercuri a fiecarei luni se fac EXERCITII privid alarmarea populației in diferite cazuri de urgenta...problema este ca nu se aud toate sirenele in oras, nu sunt functionale inca toate, si mai ales foarte important este faptul ca populatia NU are nu stie unde sa meraga in caz de calamitate, etc...adica AUZIM dar UNDE MERGEM??

Dr.despesq ot gaby meclan
5 decembrie 2017
Sfànta mare nerusinare!

Gurnalisti=amorali,anal fabeti functional,nesimtiti,ticalosi...;Sorine,Catalin se referea la titlul "articolului"!QED...

Gigi
5 decembrie 2017
Alarme False

De la atatea alarme o sa ajungem ca aia in Peru cand o sa sune alarma pe bune nimeni nu o sa reactioneze.

Bau
6 decembrie 2017
Sirene

Va rog să discutați mai departe la ce bun sistemul de alarmă când noi suntem victime ale afacerilor si corupției interne . N o să facă nimeni război cu noi decât din cauza lor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1429 secunde