Primăria Constanța vrea să cumpere sirenă pentru alarmarea populației în caz de urgență

396
Primăria Constanța vrea să cumpere sirenă pentru alarmarea populației în caz de urgență - achizitiesirenaprimariaconstanta-1474992559.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au demarat o acțiune de consultare a pieței în vederea achiziționării unei sirene electronice mobile de alarmare publică necesară pentru alarmarea populației din municipiu în situații de urgență.


"Sirena electronică mobilă de alarmare publică se impune în completarea sistemului centralizat de înștiințare, avertizare și alarmare bazat pe mijloace de alarmare electronice moderne în conformitate cu prevederile legislației în vigoare cu încă o sirenă electronică mobilă de 600 W centralizată la punctul de comandă aflat în sediul primăriei unde se află centrul electronic de comandă și control conform ca-ietului de sarcini", se spune în anunțul reprezentanților Primăriei Municipiului Constanța. Aspectul supus consultării vizează oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a sirenei electronice mobile, inclusiv detalierea prețului. Consultarea se va desfășura doar în sistem electronic, organizația interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a produsului, la adresa de e-mail: [email protected]; [email protected] și/sau fax nr. 0241/488108.


Data limită de transmitere a propunerii este 30 septembrie, iar data limită de consultare este 4 octombrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0617 secunde