Sesiune de atestare a firmelor de consultanță și training în management

129
Sesiune de atestare a firmelor de consultanță și training în management - banner3-1390205208.jpg

Articole de la același autor

Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) organizează  o nouă sesiune de atestare și reatestare a firmelor membre de consultanță și training în management, în perioada 18 - 19 martie 2014. Sesiunea de atestare și reatestare va avea loc la sediul Asociației, din București.


Atestatul este valabil 3 ani de la momentul obținerii. Procedura de atestare/reatestare este organizată după modelul promovat la nivelul pieței europene de consultanță și are ca obiectiv dezvoltarea profesionalismului pe piața din România. Procedura de atestare (creată după standardele Federației Europene a Asociațiilor din Consultanță) este una riguroasă, construită pe trei paliere: cel al eticii, cel al logisticii și cel al know-how-ului deținut de firma candidată. 


Această sesiune de atestare/reatestare se adresează firmelor de consultanță în management și trainning și reprezintă un mijloc prin care Asociația le oferă jucătorilor de pe piață oportunitatea de a obține acea valoarea adăugată necesară pentru a face o diferență în consolidarea pieței emergente în domeniul consultanței în management din România.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4949 secunde