Sindicaliştii de la Registrul Comerţului ameninţă cu greva generală, dacă nu le sunt soluţionate revendicările

325
Sindicaliştii de la Registrul Comerţului ameninţă cu greva generală, dacă nu le sunt soluţionate revendicările - 11-1716469835.jpg

Articole de la același autor

Sindicaliştii de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului vor strânge semnături în perioada imediat următoare pentru a declanşa greva generală, dacă nu le sunt soluţionate revendicările, a declarat preşedintele Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Ionela Monica Pietriş.

„Am solicitat majorarea salariului cu 15%, având în vedere complexitatea muncii. Totodată, am solicitat sporul de risc şi suprasolicitare neuropsihică, pentru că suntem singurii din familia ocupaţională justiţie care nu beneficiem de acest spor. Spunem Stop inechităţilor şi discriminării.

În cazul în care nu vom primi un răspuns favorabil, va trebui să parcurgem paşii pentru greva generală, la solicitările colegilor. Ne mobilizăm în acest sens, se vor strânge semnături. Nu mai avem ce să facem. Acesta este ultimul pas şi pasul decisiv pentru noi. Nu am dori să perturbăm activitatea mediului de afaceri, dar, dacă nu se mai poate, o să ajungem şi în acest punct”, a menţionat Ionela Monica Pietriş. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3831 secunde