Potrivit testelor de stres

Sistemul bancar românesc poate rezista unei recesiuni severe a economiei

115
1
Sistemul bancar românesc poate rezista unei recesiuni severe a economiei - sistemulbancar-1414425543.jpg

Articole de la același autor

La nivel european, se derulează exercițiile de testare la stres a băncilor comerciale. Banca Națională a României a precizat că subsidiarele grupurilor bancare cuprinse în această evaluare, care operează pe piața românească, au rate de adecvare a capitalului superioare pragurilor reglementate.

Mai mult, rezultatele exercițiilor de testare la stres derulate de BNR la nivelul sistemului bancar autohton, prezentate recent în raportul asupra stabilității financiare (având la bază un scenariu de recesiune economică severă și o depreciere puternică a monedei naționale în următorii trei ani), evidențiază un nivel confortabil al indicatorilor de adecvare a capitalului, cu încadrare în limitele reglementate la nivel internațional, se arată în comunicatul de presă al BNR.

Comentează știrea

andrei
19 februarie 2015
job

Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Economie : Creditarea crește moderat
Marţi, 05 August 2014
Stire din Economie : BNR dă un nou impuls creditării
Pagina a fost generata in 1.4774 secunde