20 septembrie, dată limită

Solicitați ajutorul pentru vacile din zonele defavorizate!

586
Solicitați ajutorul pentru vacile din zonele defavorizate! - vaci21-1315429091.jpg

Fermierii constănțeni mai au doar câteva zile la dispoziție pentru a depune cererea de plată anuală aferentă "Ajutorului specific pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate", finanțată din Fondul European de Garantare Agricolă. Așadar, până pe 20 septembrie, toți cei care au acest drept trebuie să depună documentația necesară la centrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.
În consecință, termenul până la care se efectuează controlul la fața locului este 30 noiembrie.
De acest sprijin comunitar pot beneficia crescătorii de vaci de lapte, persoane fizice, persoane juridice și / sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau familiale.
Solicitanții trebuie să depună cererea aferentă fiecărei exploatații la centrul APIA pe a cărui rază teritorială se află exploatația de vaci de lapte.
Printre condițiile de acordare se numără și deținerea unui efectiv cuprins între două și 15 capete vaci de lapte, inclusiv, pe exploatație, dar și înregistrarea beneficiarului care solicită ajutorul în sistemul de administrare a cotelor de lapte, cu cotă de lapte pentru livrări și / sau vânzări directe, la Serviciul de Administrare a Cotelor de Lapte.
Documentele justificative care se atașează la cerere sunt: copie a certificatului de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului / a certificatului de înregistrare fiscală / carte de identitate, după caz, copie de pe pașaportul fiecărei vaci de lapte, emis de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și copie după un document ce conține coordonatele bancare ale solicitantului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2314 secunde