Sorin Blejnar a rămas președintele ANAF

466
Sorin Blejnar a rămas președintele ANAF - blejnar-1334765605.jpg
Conform site-ului Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la vârful instituției nu s-a petrecut nicio schimbare. Vizitatorii paginii oficiale de internet http://www. anaf.ro, află la secțiunea de pre-zentare a agenției că președintele ei este în continuare Sorin Blejnar.

Cu alte cuvinte, primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu nu a semnat, pe data de 17 aprilie 2012, decizia de revocare din funcție a lui Sorin Blejnar și nu l-a numit în locul său pe Șerban Pop.

Această dezinformarea este ope-ra Direcției Generale de Tehnologia Informației (DGTI), care "asigură funcția suport de tehnologia infor-mației, într-o manieră eficientă și flexibilă, necesară tuturor funcțiilor sistemului finanțelor publice în realizarea activităților lor."

În subsolul site-ului se află următoarea notă: "Agenția Națională de Administrare Fiscală - DGTI. Conținutul acestui site este proprietatea ANAF. Modificarea neautorizată a acestui site web constituie infrac-țiune și se pedepsește conform prevederilor Legii nr. 8/1996 și ale Legii nr. 161/2003 Titlul 3".

Ce să înțelegem din această precizare: că DGTI nu a primit autorizarea să aducă la zi site-ul și să-l înlocuiască pe Blejnar cu Pop? Cine ar fi trebuit să-l autorizeze?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Aprilie 2012
Stire din Economie : Sorin Blejnar și-a dat demisia
Pagina a fost generata in 0.2297 secunde