Start al campaniei Renault Days. Constănţenii, invitaţi să-şi comande noua "bijuterie"

5143
Aşa cum ne-am obişnuit din anii anteriori, Renault marchează şi acest început de an cu o acţiune specială OPO! Luni, 20 martie 2023, se dă startul campaniei Renault Days, iar constănţenii sunt invitaţi să vină şi să-şi comande noua „bijuterie” pe patru roţi.

În perioada 20 - 27 martie, Renault Comercial Romania desfăşoară campania „Operaţiunea porţi deschise Martie 2023”.

Campania este destinată exclusiv clienţilor persoane fizice care se prezintă fizic într-un showroom autorizat Renault şi care comandă ferm (plătesc factură de acont), în perioada 20 - 27 martie 2023, un vehicul Clio, Captur, Arkana, Megane Hatch, Megane Sedan sau Megane Estate şi ulterior achită integral (cu factură finală) până la data de 31 septembrie 2023, vehiculul comandat.

De asemenea, campania este destinată clienţilor persoane fizice care rezervă online, în perioada 20 - 27 martie 2023, pe site-ul vanzari.renault.ro, un vehicul Clio, Captur, Arkana, Megane Hatch, Megane Sedan, Megane Estate, dintre cele semnalizate corespunzător cu această campanie şi care ulterior se prezintă la un agent Renault în perioada menţionată pentru a încheia contractul de vânzare-cumpărare (bonul de comandă) şi ulterior achită integral (cu factură finală) până la data de 31 septembrie 2023. 
„Aşteptăm un număr cât mai mare de potenţiali clienţi, care se pot bucura de surprizele pregătite, dar mai ales de ofertele speciale prin programul Rabla 2023 şi Renault Finance!

Clienţii care se califică, în conformitate cu regulamentul, vor beneficia de un voucher cadou în valoare de 300 lei (TVA inclus) şi garanţie de cinci ani pentru maşina comandată.

Pentru detalii despre ofertă, vă invităm să vizitaţi showroom-urile noastre din bulevardul Tomis 393 şi bulevardul IC Brătianu 251”, a declarat Cristina Cristocea, director executiv Total Service International, reprezentanţă Renault Nissan.

XXX

Automobilele Renault oferite în cadrul campaniei din luna martie beneficiază, în funcţie de modelul ales, de echipamente de top, precum apel de urgenţă 112 (emergency call), sistem recunoaştere indicatoare rutiere, asistenţă la menţinerea benzii de rulare, oglinzi electrice şi încălzite, cruise control, faruri cu tehnologie led - pure led vision, geamuri electrice faţă şi spate cu impuls, easy link 7": sistem multimedia conectat etc.

Toate detaliile despre echipamente, preţuri şi modalităţi de plată le găsiţi însă în showroom-uri. Şi este bine să vă grăbiţi, pentru că stocul este limitat! Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5948 secunde