Târg de locuri de muncă în transportul feroviar

176
Târg de locuri de muncă în transportul feroviar - targdelocuridemuncaintransportul-1652256892.jpg

Articole de la același autor

Târgul de Carieră Feroviară în România , organizat de către CFiR, se desfășoară în perioada 10 - 12 mai 2022, între orele 9 - 16, în mediul online, prin intermediul platformei Zoom.


În cadrul târgului, unsprezece companii își prezintă ofertele de locuri de muncă. Sunt disponibile posturi pentru ingineri, economiști, arhitecți, tehnicieni, electricieni, mecanici de locomotivă, șefi de tren și alte meserii, cu experiență sau fără, în regim de lucru full-time, part-time, remote, hibrid (remote+office) sau cu prezență la locul de muncă.


Și-au anunțat prezența la această ediție a târgului companii cu activitate în infrastructura și/sau suprastructura feroviară, dar și operatori de transport feroviar, companii cu capital de stat, dar și cu capital privat, precum: Baicons Impex SRL, Grup Feroviar Român (GFR), ISPCF - Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, DB Cargo Romania , voestalpine Railway Systems Romania, Cargo Trans Vagon, DB Engineering & Consulting , ”Electrificare CFR” S.A., ROFERSPED , Telecomunicații CFR, TPF INGINERIE .


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6903 secunde