Olimpism / Federaţia de gimnastică şi-a asumat cele mai multe medalii pentru FOTE Banska Bystrica 2022

209
Olimpism / Federaţia de gimnastică şi-a asumat cele mai multe medalii pentru FOTE Banska Bystrica 2022 - 1-1652256754.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții celor opt federații sportive - atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, judo, înot, tenis, volei - care vor avea participanți la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) Banska Bystrica 2022 au participat, la Casa Olimpică, la o ședința informală condusă de secretarul general al COSR, George Boroi, și de şeful de misiune Dragoș Tătaru, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Dragoş Tătaru le-a transmis federalilor toate informațiile pe care le-a primit la ultima întâlnire a şefilor de misiune din Slovacia. COSR îi va cantona înaintea plecării pe toți membrii echipei olimpice la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani, unde va avea loc și o ceremonie de prezentare a echipei. Totodată, aceștia au primit informații despre condițiile de participare, transport, cazare și baze competiționale și de antrenament. Satele Olimpice în care vor fi cazați sportivii români vor fi la Banska Bystrica și Zvolen.

Obiectivele de medalii au fost reafirmate de federații. Cele mai multe medalii și le-a asumat gimnastica artistică, feminin și masculin, dar și reprezentanții de la înot, volei și judo și-au propus să urce pe podium.

Echipa României are 93 de sportivi calificați la FOTE Banska Bystrica 2022, iar înscrierile nominale se închid pe 17 iunie. Competiția din Slovacia se va desfășura între 24 şi 30 iulie 2022 și este a XVI-a ediție a FOTE de vară.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5537 secunde