Olimpism / Reprezentanţii României, la întâlnirea olimpică europeană de la Banska Bystrica

93
Olimpism / Reprezentanţii României, la întâlnirea olimpică europeană de la Banska Bystrica - 1-1651062041.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Comitetelor Olimpice Naționale din toată Europa s-au reunit la Banska Bystrica (Slovacia), cu trei luni înaintea începerii Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2022 pentru sporturile de vară.

România a fost reprezentată la eveniment de şeful de misiune pentru FOTE Banska Bystrica 2022, Dragoș Tătaru, și de Liliana Dorneanu, adjunctul şefului de misiune, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Oficialii prezenți la eveniment au aflat ultimele detalii despre organizarea celui mai mare eveniment multisport din Slovacia, au fost informați despre situațiile legate de cazare, acreditare, ceremonii și transport. De asemenea, reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român, alături de omologii de la celelalte Comitete Olimpice Naționale Europene, vor vizita bazele sportive și li se va prezenta o parte din echipamentul tehnic care le deservește.

Primarul orașului Banska Bystrica, Jan Nosko, s-a adresat, miercuri, 27 aprilie, invitaților în dublă calitate, de edil al orașului care va găzdui competiția și de președinte al Comitetului de Organizare a FOTE Banska Bystrica 2022.

Festivalul Olimpic al Tineretului European Banska Bystrica 2022 se va desfășura între 24-30 iulie. România va avea la start 93 de sportivi - 32 la masculin și 61 la feminin - în opt discipline din cele 10 ale competiției: atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal feminin, înot, judo, tenis și volei feminin. Badmintonul și baschetul completează lista sporturilor incluse în programul competiției.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0156 secunde