Olimpism / Respect, Ana Pascu! Drapelul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în bernă

149
Olimpism / Respect, Ana Pascu! Drapelul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în bernă - 1-1649333426.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a decis ca, în semn de respect pentru contribuția incomensurabilă adusă de Ana Pascu mișcării olimpice, să coboare în bernă drapelul COSR de la Casa Olimpică.

„Pentru trei zile, drapelul va rămâne în bernă pentru a evoca amintirea uneia dintre figurile marcante ale sportului olimpic din România, Ana Pascu, dar și pentru a-i onora viața, realizările, performanțele și moștenirea pe care a lăsat-o sportului și Spiritului Olimpic al României”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al COSR.

Trupul neînsuflețit va fi depus la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) începând de joi, 7 aprilie, de la ora 15.30, până sâmbătă. Slujba stâlpilor va fi oficiată vineri, 8 aprilie, la ora 18.30.

Ceremonia de înmormântare se va ține sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 13.00, la Biserica „Sf. Nicolae” din Otopenii de Jos, strada Sofia.

Fostă mare campioană şi preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă, Ana Pascu a încetat din viaţă miercuri seară, la vârsta de 77 de ani.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6774 secunde