Olimpism / Sportivii români au concurat la schi alpin şi biatlon, la FOTE Vuokatti 2022. Rezultate modeste

157
Olimpism / Sportivii români au concurat la schi alpin şi biatlon, la FOTE Vuokatti 2022. Rezultate modeste - 1-1648024044.jpg

Articole de la același autor

Sportivii români au încheiat ziua a doua a competițiilor de la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) Vuokatti 2022. Ultimele întreceri la care au participat au fost cele de la schi alpin și biatlon, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Proba de slalom feminin a avut la start două reprezentante ale României, Emese Toth și Leona Trifu. În prima manșă, Leona a sosit a 42-a, iar Emese a terminat pe locul 45. Manșa a doua a fost mai bună pentru ambele sportive. Astfel, la general, Leona Trifu a terminat pe locul 38, cu timpul de 1:40.49, iar Emese Tot s-a clasat pe locul 41, timpul său cumulat fiind 1:40.95.

În proba masculină de sprint din competiția de biatlon, pe distanța de 7,5 km, cei trei români care au concurat s-au clasat astfel: Andrei Balau - locul 46, Kovacs Zalan - locul 48 și David Folea - locul 49.

La ceremoniile de înmânare ale mascotelor, Mihai Covaliu, președinte COSR și membru în Comitetul Executiv EOC, alături de Florin Mișcă, secretar general COSR și președintele Comisiei de Organizare a FOTE Vuokatti 2022, au oferit sportivilor de pe podium de la biatlon și schi alpin simpatica mascotă Quukkel, gaița siberiană întâlnită în pădurile de conifere unde au loc întrecerile Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE Vuokatti 2022.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5384 secunde