Olimpism / Sprijin COSR. Sportivii ucraineni se pot pregăti, gratuit, în Complexul „Sydney 2000” din Izvorani

294
Olimpism / Sprijin COSR. Sportivii ucraineni se pot pregăti, gratuit, în Complexul „Sydney 2000” din Izvorani - 1-1646383903.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Olimpic și Sportiv Român vine în sprijinul sportivilor ucraineni care doresc să se pregătească în România, la baza olimpică din Complexul „Sydney 2000” din Izvorani.

„Ca urmare a situației grave și a conflictului armat, a înrăutățirii situației și a crizei umanitare după invazia Rusiei în Ucraina, COSR se află în permanentă legătură cu cei de la Comitetul Olimpic din Ucraina, cu președintele Sergei Bubka. COSR le-a transmis mesaje de susținere și le-a prezentat suportul prin deschiderea bazei olimpice de pregătire.

Totodată, COSR recomandă federațiilor sportive naționale, care sunt în directă legătură cu organizațiile omoloage din Ucraina sau cu persoane din conducerea tehnică a loturilor olimpice din această țară, să transmită tuturor celor care doresc că pot veni în România să se pregătească în Complexul Olimpic «Sydney 2000» din Izvorani. Toate cheltuielile aferente pregătirii, precum și a condițiilor de cazare și masă vor fi suportate de către forul olimpic român. De asemenea, asistența medicală și toate testele medicale pentru Covid-19 vor fi suportate împreună cu partenerul COSR, Rețeaua de sănătate «Regina Maria»”, informează reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Urmând recomandările Comitetului Olimpic Internațional și ale Comitetelor Olimpice Europene, COSR și-a manifestat sprijinul și este solidar cu Ucraina, în spiritul declarațiilor și acțiunilor recomandate de forurile olimpice internaționale.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5453 secunde