JO de iarnă 2022 / Patinaj viteză, 1.000 m feminin: Mihaela Hogaș - locul 29

180
JO de iarnă 2022 / Patinaj viteză, 1.000 m feminin: Mihaela Hogaș - locul 29 - 1-1645102931.jpg

Articole de la același autor

Ovalul de gheață de la Beijing este un adevărat palat de cleștar. Impresionanta clădire a găzduit, joi, 17 februarie, finala olimpică la 1.000 m. patinatoarea română Mihaela Hogaș (antrenor Bogdan Stănescu) a luat startul în perechea a 2-a, iar cu timpul de 1:19.33, ea s-a clasat a 29-a, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Experiența olimpică a motivat-o pe Mihaela Hogaş, care își dorește acum să ajungă și la următoarea ediție. Până atunci, tot joi, ea va pleca în Austria, la Naționalele României, apoi are Mondiale în Norvegia.

XXX

Sponsorul de echipament al echipei României le-a făcut o surpriză plăcută membrilor delegației tricolore la JO Beijing 2022. Fiecare sportiv, antrenor și oficial a primit un cadou simbolic din partea chinezilor de la Peak.

„Frigul de la Zhangjiakou sau Yanqing poate fi trecut mai ușor cu un ceai chinezesc autentic și îmbrăcat în echipamentele Peak. Șeful de Misiune, Florin Mișcă, le-a mulțumit reprezentanților Peak pentru gest și cadou în numele tuturor membrilor delegației!”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român / Cristian Nistor 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7312 secunde