Andreea Grecu, pe locul 12 în proba de monobob, la JO de iarnă 2022

173
Andreea Grecu, pe locul 12 în proba de monobob, la JO de iarnă 2022 - 1-1644845998.jpg

Articole de la același autor

La JO de iarnă de la Beijing, pe un frig de crapă pietrele, la -19 grade Celsius, sportivele de la monobob au încheiat, luni dimineaţă, prima probă feminină din competiţia olimpică de bob.

Aflată pe locul nouă după primele două manşe, românca Andreea Grecu a plecat bine în manşa a treia, start în forţă, dar emoţiile şi virajele din prima parte a pârtiei au făcut-o să piardă din viteză şi să ajungă la sosire cu al 15-lea timp.

La general, după trei manşe, sportiva antrenată de profesorul constănţean Paul Neagu a ocupat locul 12, pierzând trei poziţii faţă de prima zi. Manşa a patra a fost mai bună, a crescut viteza, dar bobul „înaripat” al Andreei nu a putut zbura în clasament. Sportiva tricoloră a avut al 10-lea timp în manşă, însă la general a terminat proba pe locul 12, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

După ce a câştigat două titluri olimpice pentru Canada, Kaillie Humphries a adus de data aceasta medalia de aur Statelor Unite, campioana în vârstă de 36 ani impunându-se de o manieră categorică. Ea a încheiat cu un avans de 1 sec, 54/100 faţă de o altă reprezentantă a Statelor Unite, Elana Meyers Taylor (37 ani), medaliată cu argint, după ce a petrecut zece zile în izolare, din cauza virusului Covid-19.

Vineri, Andreea Grecu va lua startul în proba de bob de două persoane feminin, alături de împingătoarea Katharina Wick.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român / Cristian Nistor

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3936 secunde