JO de iarnă 2022 / Virajul 13, cu ghinion! Sania Ralucăi Strămăturaru s-a răsturnat pe pârtia de la Yanqing

94
JO de iarnă 2022 / Virajul 13, cu ghinion! Sania Ralucăi Strămăturaru s-a răsturnat pe pârtia de la Yanqing - 1-1644408246.jpg

Articole de la același autor

Ghinion teribil pentru sportiva română Raluca Strămăturaru, care a abandonat în manşa a treia a probei feminine de simplu a concursului de sanie din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing.

În vârstă de 36 de ani, românca s-a răsturnat în virajul 13 al pistei de la Yanqing.

Portdrapelul delegaţiei României la ceremonia de deschidere, alături de Paul Pepene (schi fond), Raluca Strămăturaru a fost înregistrată cu al 31-lea timp în prima manşă (1:01.357) şi cu al 27-lea în manşa a doua (1:00.305), mai bun cu o secundă, iar în manşa a treia a pornit cu al 30-lea timp.

„Capul sus, Raluca Strămăturaru! Acum patru ani, brațele noastre s-au făcut cuib de bucurie în jurul tău după locul 7 de la Pyeongchang 2018, azi le deschidem pentru a-ți fi sprijin la greu. Punem umărul echipei la bătaie pentru a te susține, la bine și la greu suntem o echipă!

Chiar dacă nu a trecut linia de sosire în concursul olimpic de sanie de la Yanqing, Raluca Strămăturaru a fost încurajată de toată echipa”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Joi, 10 februarie, Raluca Strămăturaru va concura la ștafetă.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8682 secunde