JO de iarnă 2022 / Săritorii cu schiurile, pregătiri pentru concurs, pe „Farfuria zburătoare” din Zhangjiakou

147
JO de iarnă 2022 / Săritorii cu schiurile, pregătiri pentru concurs, pe „Farfuria zburătoare” din Zhangjiakou - 1-1643964133.jpg

Articole de la același autor

Spectaculos e cuvântul la ordine pe trambulina de la Zhangjiakou, una dintre gazdele întrecerilor Jocurilor Olimpice de iarnă 2022. „Farfuria zburătoare” e plină de lumini în noapte, iar priveliștea de sus îți taie respirația.

Cei trei săritori români încearcă să se descurce, antrenorii lor au rămas acasă, din cauza virusului Covid-19. Toți membrii delegației suplinesc lipsa cum pot. Lumea săritorilor cu schiurile le-a întins o mână de ajutor. Daniela Haralambie a avut trei sărituri, viteză bună, iar lungimea în progresie. La fel și băieții Andrei Feldorean și Daniel Cacina. Aceștia au terminat concursul după ora 22.00. Adrenalina i-a ajutat să nu simtă frigul de afară, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Pentru ei, ceremonia de vineri, deschiderea JO de iarbă de la Beijing 2022, este un spectacol la televizor, pentru că, sâmbătă, 5 februarie, au zi de concurs.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4216 secunde