Olimpism / Patinatoarea Mihaela Hogaș, încântată de ovalul de gheață în care se vor desfăşura Jocurile Olimpice 2022

129
Olimpism / Patinatoarea Mihaela Hogaș, încântată de ovalul de gheață în care se vor desfăşura Jocurile Olimpice 2022 - 1-1643809616.jpg

Articole de la același autor

A atins un vis și pune mândria de a concura pentru echipa României la Jocurile Olimpice de Iarnă 2022 mai presus de orice experiență trăită până acum pe ovalul de gheață!

Patinatoarea de viteză Mihaela Hogaș și antrenorul său, Bogdan Stănescu, sunt deja în satul olimpic de la Beijing. Cei doi își împart timpul între antrenamente și odihnă și se bucură de experiența olimpică. Ei sunt încântați de ovalul de gheață în care se va desfășura competiția, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

La rândul său, Valentin Crețu e la a patra participare olimpică și a avut marţi, la Yanqing, primul antrenament pe pista de concurs. Două manșe și multe impresii împărtășite cu ceilalți colegi și analizate de antrenori.

Sănierul român e gata de competiție, numără zilele până la startul întrecerii. El va intra în competiție pe 5 februarie, când are programate primele două manșe din cele patru olimpice.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5846 secunde