CSU Neptun, eliminată de Zalăul lui Tadici din Cupa României

202
CSU Neptun, eliminată de Zalăul lui Tadici din Cupa României - 1-1645101939.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a fost eliminată din Cupa României de HC Zalău, formaţie în faţa căreia a cedat, cu scorul de 20-32 (11-12), într-o partidă disputată joi, 17 februarie, la Sala Sporturilor, contând pentru primul tur.

Conştiente că vor avea o misiune extrem de dificilă, dar mai nimic de pierdut, jucătoarele antrenate de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie au făcut o primă repriză curajoasă în faţa echipei antrenată de fostul selecţioner al României, Gheorghe Tadici, oaspetele intrând la pauză cu avantaj de numai un singur gol. Andreea Pintilie, Gabriela Moldoveanu şi Rebeca Gheorghe au fost principalele marcatoare ale Constanţei, iar în poartă, Emanuela Ivaşcu şi Claudia Nedelcu au avut câteva intervenţii de zile mari.

În repriza secundă, repertoriul s-a schimbat, Zalăul a apăsat acceleraţia, iar plusul de experienţă şi valoare dintre cele două combatante - una de Divizia A, cealaltă de Liga Naţională - a fost evident şi a înclinat balanţa în favoarea formaţiei vizitatoare.

Neptunul părăseşte competiţia, în timp ce Zalăul merge mai departe şi va juca, în turul al doilea, în data de 23 martie, cu CS Gloria Bistriţa-Năsăud, care a spulberat-o, în primul tur, scor 28-14, pe divizionara secundă CSU Reşiţa.

Foto: Facebook / CSU Neptun Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9922 secunde