Handbal / Zi de meci pentru HC Dobrogea Sud. Dani Vasile: „Cu Minaur, mereu am avut meciuri grele la Baia Mare”

156
Handbal / Zi de meci pentru HC Dobrogea Sud. Dani Vasile: „Cu Minaur, mereu am avut meciuri grele la Baia Mare” - 1-1644996885.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 16 februarie, de la ora 15.30, meciul CS Minaur Baia Mare - HC Dobrogea Sud, derby-ul etapei a 19-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, va fi transmis în direct de TVR 2.

După ce au traversat țara, „delfinii” au luat pulsul local și au făcut un antrenament de acomodare cu Sala Polivalentă „Lascăr Pană”. Duelul este privit de maramureșeni ca un derby de tradiție în handbalul românesc și extrem de important în lupta pentru podium.

„Cu Minaur, fie că a fost sau nu contracandidata noastră la podium, întotdeauna am avut meciuri grele la Baia Mare. Totuși, meciul de acasă ne-a spus că noi suntem echipa mai bună. De atunci, s-au mai schimbat niște lucruri, însă sperăm ca tot noi să câștigăm”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, portarul Daniel Vasile.

Echipa antrenată de Alexandru Sabou are un moral foarte bun, după ce a câștigat sâmbătă, 32-21 cu PAOK Salonic, și este cu un pas în sferturile de finală ale EHF European Cup.

Meciul va fi arbitrat de nemțenii Ionuț Ifrim și Ovidiu Ilisei.

Programul etapei a 19-a: miercuri: CS Minaur Baia Mare - HC Dobrogea Sud (ora 15.30), HC Buzău - CSM București (ora 17.30), CSM Vaslui - CSU din Suceava (ora 18.00), CSM Bacău - CSM Alexandria (18.30), joi: Steaua - Universitatea Cluj (ora 17.00).

Meciul Potaissa Turda Poli Timișoara, scor 37-31, s-a jucat în devans, iar CS Dinamo - CSM Focșani va fi reprogramat, pentru că Dinamo joacă în Liga Campionilor, joi, cu Barcelona.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4313 secunde