Handbal / HC Dobrogea Sud, energie pentru meciul cu Minaur. „De câte ori am fost cu vagonul de dormit, ne-am întors cu puncte”

368
Handbal / HC Dobrogea Sud, energie pentru meciul cu Minaur. „De câte ori am fost cu vagonul de dormit, ne-am întors cu puncte” - 1-1644915210.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud au plecat, luni după-amiază, spre Baia Mare. După derby-ul cu Dinamo, urmează duelul cu Minaur, în etapa a 19-a a Ligii Naţionale, programat miercuri, 16 februarie, de la ora 15.30.

Echipa constănţeană a sosit la București, de unde a luat un tren de noapte, cu vagoane de dormit, pentru a mai salva din energie

„De câte ori am fost cu vagonul de dormit, ne-am întors cu puncte. Am încredere că jucătorii vor evolua la fel ca în meciul cu Dinamo, că vor da tot ce pot și vom aduce un rezultat bun. Cred în ei. Vom face tot posibilul să avem aceeași energie pe care ați văzut-o la meciul cu Dinamo”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul George Buricea.

Vestea bună e că nu mai există probleme de lot. Tehnicianul mizează pe aceiași jucători care au evoluat contra lui Dinamo, dar și pe tinerii care au stat pe bancă sâmbătă. Cu excepția lui Teodor Ștefan, care s-a prezentat la reunirea lotului național de juniori, pentru un stagiu de pregătire la Izvorani, înainte de participarea la Jocurile Mediteraneene de la Ankara (20-28 februarie).

Minaur (locul 5, 40 puncte) - HC Dobrogea Sud (locul 4, 41 puncte) este derby-ul etapei a 19-a și va fi transmis în direct de TVR 2. Meciul se va juca în Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare, de la ora 15.30, și va fi arbitrat de brigada I. Ifrim / O. Ilisei (Neamț).

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9344 secunde