Olimpism / Antrenori de campioni și campioni printre antrenori, la Naţionalele de canotaj-ergometru Masters

98
Olimpism / Antrenori de campioni și campioni printre antrenori, la Naţionalele de canotaj-ergometru Masters - 1-1647263011.jpg

Articole de la același autor

La Campionatul Național de canotaj-ergometru pentru juniori, tineret, seniori și Masters, doi dintre antrenorii lotului olimpic de seniori al României au devenit campioni, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Dubla campioană olimpică și cvadruplă mondială Veronica Cochela a fost încurajată de colegele din generația de aur a canotajului românesc Elisabeta Lipă, Doina Ignat și Viorica Susanu și a câștigat titlul național la Masters. La finalul lui februarie, Veronica Cochela, acum antrenoare a lotului feminin, a câștigat prima medalie mondială pentru România la Masters, bronz. Ea are planuri mari pentru viitor și le provoacă pe colegele sale să se antreneze și să concureze.

Marius Băcăoanu, antrenor al lotului olimpic de seniori, a fost învoit din cantonamentul de la Piediluco și a venit la Deva ca să câștige titlul național la Masters.

Cei doi au fost încurajați de colegii de generație, de antrenori și aplaudați de sportivi. Motivație și inspirație pentru toți cei care iubesc performanța!

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.391 secunde