Olimpism / COSR oferă sprijin financiar și suport pentru refugiații ucraineni prin Crucea Roşie Română

262
Olimpism / COSR oferă sprijin financiar și suport pentru refugiații ucraineni prin Crucea Roşie Română - 1-1646657573.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) susține acțiunile umanitare care se derulează prin Crucea Roșie România, care vin în sprijinul refugiaților ucraineni și care sunt destinate situației tragice din Ucraina, generate de invazia rusă.

După ce a venit în sprijinul sportivilor ucraineni, cărora le-a oferit spațiu de pregătire în Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani, Comitetul Olimpic și Sportiv Român se alătură printr-o donație Crucii Roșii Române în sprijinul campaniei „Umanitatea nu are granițe”.

„COSR susține efortul de ajutorare a refugiaților care ajung pe teritoriul României, dar sprijină și acțiunile pe care Crucea Roșie România le desfășoară în ajutorarea Crucii Roșii din Ucraina.

Urmând recomandările Comitetului Olimpic Internațional și ale Comitetelor Olimpice Europene, COSR și-a manifestat sprijinul și este solidar cu Ucraina, în spiritul declarațiilor și acțiunilor recomandate de forurile olimpice internaționale.

Respectăm valorile care ne ghidează viața pe terenul de sport și în afara lui: Prietenie, Respect, Fair-Play!”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3289 secunde