Olimpism / Transfer de marcă la COSR. Ana-Maria Popescu, noul consilier al preşedintelui Mihai Covaliu

156
Olimpism / Transfer de marcă la COSR. Ana-Maria Popescu, noul consilier al preşedintelui Mihai Covaliu - 1-1646730488.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a făcut un transfer de marcă. Începând de marţi, 8 martie, fosta marea campioană la scrimă Ana-Maria Popescu a intrat oficial în echipa COSR, devenind consilier al preşedintelui Mihai Covaliu.

„Împreună ne unim eforturile și sprijinim fiecare membru al echipei României, pentru că noi încurajăm excelența și punem spiritul de echipă în slujba celor care fac performanță.

România este echipa pentru care Ana a luptat cu toată ființa ei la cinci ediții de Jocuri, de la prima participare olimpică, Atena 2004, și până la Tokyo 2020. Știm că împreună puterea noastră crește, ne unesc aceleași valori, avem aceleași ambiții și credem în aceleași principii.

Bine ai venit, Ana! Știm că îți plac provocările, adori competiția, lumea olimpică o cunoști de mult. Suntem siguri că, din noua poziție de consilier al președintelui Mihai Covaliu, vei fi și mai aproape de sportivi și antrenori, de cei care conduc mișcarea olimpică, de partenerii noștri”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4161 secunde