Olimpism / FOTE Vuokatti, deschis oficial. Luni, românii concurează în probele de short-track și schi fond

156
Olimpism / FOTE Vuokatti, deschis oficial. Luni, românii concurează în probele de short-track și schi fond - 1-1647849043.jpg

Articole de la același autor

Emoția defilării la ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) de iarnă de la Vuokatti (Finlanda) i-a cuprins pe toți membrii echipei olimpice a României. Mândri și uniți, copiii au asistat cum s-a aprins flacăra olimpică, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Biatloniştii Dorina Pușcariu și David Folea au fost purtătorii de drapel ai echipei olimpice a României la ceremonia de deschidere.

Programul zilei de luni, 21 martie

Prima zi a întrecerilor olimpice de la FOTE Vuokatti începe pentru echipa României la două dintre cele șapte discipline la care aliniază sportivi la start.

„Ne împărțim încurajările pentru românii de la short-track și cei de la schi fond. În trei dintre probele la care concurează tricolorii se dau medalii”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Short-track, 1.500 m: Apor Antal, Adam Doboş, Biborka Farkas, Sarolta Gal

Short-track, 3.000 m ştafetă mixtă, calificări: Apor Antal, Adam Doboş, Biborka Farkas, Sarolta Gal

Schi fond, 7,5 km: Andreea Dogaru, Delia Ioana Reit

Schi fond, 10 km: Gabriel Cojocaru, Florin Petrică Iftimie

Întrecerile se vor desfăşura în perioada 20-25 martie cu participarea a 28 de sportivi români, care vor concura la şapte dintre cele nouă discipline sportive.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4071 secunde