Cetățenii ucraineni au nevoie, în continuare, de ajutor! Donaţiile se aduc la Pavilionul Expoziţional

260
Cetățenii ucraineni au nevoie, în continuare, de ajutor! Donaţiile se aduc la Pavilionul Expoziţional - ajutoare1-1649333469.jpg
Începând cu luna februarie, constănțenii vin, în mod constant, în ajutorul cetățenilor ucraineni care și-au părăsit casele și au fugit din calea războiului. Astfel, la Pavilionul Expozițional, aceștia au găsit mereu lucrurile de care au nevoie: alimente, produse de igienă, haine și chiar jucării pentru cei mici. Din păcate, nevoile lor sunt în continuă creștere iar resursele încep să se termine, așa că dacă puteți să ajutați, sunteți rugați să o faceți în continuare.

„De luni, 11 aprilie, programul de primire a donațiilor la Pavilionul Expozițional va fi următorul: luni, miercuri, vineri, sâmbătă, duminică, între orele 9:00-13:00, marți şi joi, între orele 14:00 -18:00. De reţinut că în perioada sărbătorilor pascale, activitatea de primire a donațiilor va fi suspendată. Toți oamenii inimoși care și-au dedicat timpul și energia ajutorării semenilor merită o pauză. Atât voluntarii Crucii Roșii, cât și angajații Direcției Generale de Asistență Socială au fost zilnic la datorie încă de la sfârșitul lunii februarie”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa. Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp. De asemenea, 0737.552.271 este numărul de telefon la care pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9508 secunde