Atenție la micii și cârnații pentru 1 mai! Cu ce au înlocuit producătorii carnea din rețetă

1317
1
Atenție la micii și cârnații pentru 1 mai! Cu ce au înlocuit producătorii carnea din rețetă - mici-1651062332.jpg
Atenție mare ce puneți pe masă sau pe grătar de 1 mai! Tradiționalii mici și cârnați pot conține substanțe periculoase, relatează Antena3.ro


”Era de așteptat ca din cauza creșterii prețurilor la utilități și carne, a erodării puterii de cumpărare a românilor, rețeta de mici, care sunt vedeta grătarului de 1 mai, să fie denaturată. Mare parte din carne să fie substituită cu diferite ingrediente precum fibre din cartofi, fibre de mazăre, bambus, sfeclă roșie, extract de drojdie, ceapă, zaharuri, aditivi alimentari, carmin, monoglutamat de sodiu și aromă de carne pentru a intensifica artificial gustul.

Pentru cei care doresc să consume mici după rețete realizate numai din carne și condimente le recomand să descarce aplicația ”Catalogul produselor alimentare certificate” de pe Google Play, aplicație realizată de Agenția pentru Finanțare a Investițiilor Rurale. În această aplicație se găsesc 7 rețete de mici realizate după rețete tradiționale și care sunt atestate de Ministerul Agriculturii. 


Totodată, se găsesc multe rețete de cârnați care, la fel, sunt realizate după rețete tradiționale și atestate de Ministerul Agriculturii. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4706 secunde