Concurs Țepe de 6,71 milioane lei la bugetul statului

299

Articole de la același autor

Pe masa de lucru a procurilor constănțeni s-a adunat un munte de dosare de evaziune fiscală. Cele mai multe cazuri sunt furnizate de secția locală a Gărzii Financiare. Dacă respectiva instituție o ține tot așa, Parchetul și instanțele judecătorești nu vor mai putea face față avalanșei de sesizări penale. Deja le este foarte greu să țină ritmul.
Ieri, comisarul șef de secție Cristian Radu a adus la cunoștința opiniei publice alte două cazuri de mare evaziune, care au fost date pe mâna organelor de cercetare penală. În urma verificărilor efectuate la firma To Whisper Crys SRL, din Eforie Nord, s-a constatat că aceasta a vândut produse agricole în valoare totală de 8.393.551 lei. Pentru că societatea nu funcționează la sediul social declarat, nu a existat posibilitatea verificării înregistrării operațiunilor în evidenta financiar-contabilă. Comisarii au prezumat că bugetul statului a fost prejudiciat cu suma de 2.671.830 lei.
În cazul firmei SC Flory Mar Center SRL, din Constanța, prejudiciul prezumat este de 4.047.840 lei. Comisarii au descoperit că aceasta a livrat mărfuri către o societate comercială din Slobozia, în valoare totală de 12.472.021 lei, și a achiziționat de la ea mărfuri în valoare de 76.280 lei. Administratorul firmei verificate nu a reușit să le prezinte comisarilor niciun document, motivând că nu știe nimic despre respectiva societate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Iunie 2011
Stire din Economie : Mulțumiți-le lupilor de mare!
Pagina a fost generata in 1.6742 secunde